Apotheek Ondiep

Of u nu snel een recept haalt of een uitgebreid advies wilt: het team van Apotheek Ondiep staat altijd voor u klaar. De apotheker zorgt voor een optimale medicatiebewaking en heeft, wanneer nodig, rechtstreeks overleg met uw huisarts of andere zorgverleners. Dat geeft een veilig gevoel.

De apotheek biedt onze patiënten een Herhaalservice aan. Dit houdt in dat chronische medicatie door ons herhaald wordt en voor u klaarligt als uw tabletten bijna op zijn. We zorgen ervoor dat al uw medicijnen tegelijk op zijn, zodat u alles in 1 keer op kunt halen. De recepten vragen we voor u aan bij uw huisarts.

Apotheek Ondiep is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Het inloopspreekuur bij de apotheker is elke maandag van 11:00 tot 12:00.

Fysiotherapie de Neckar - Ondiep

In ons gezondheidscentrum kan u een afspraak maken met één van de fysiotherapeuten van praktijk de Neckar-Ondiep. Door de korte lijnen binnen ons gezondheidscentrum hebben we laagdrempelig overleg waardoor betere zorg voor u.
Tegenwoordig heeft u geen verwijzing meer nodig als u de fysiotherapeut wilt bezoeken.

De vergoeding is afhankelijk van uw klachten, de manier waarop u verzekerd bent en van uw zorgverzekeraar.
Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met de afdeling Fysiotherapie (030) 244 41 44 of via www.deneckar-ondiep.nl

Buurtteam Ondiep Pijlsweerd

Buurtteam Ondiep Pijlsweerd is er voor iedereen met een ondersteuningsvraag. We hebben nauw contact met de buurtteam medewerkers en spreken elkaar regelmatig.

U kunt bij het buurtteam terecht voor uiteenlopende onderwerpen: spelen er problemen binnen uw gezin, is er moeite met de opvoeding of het opgroeien van uw kinderen, bestaan er financiele problemen en heeft u ondersteuning nodig met geldzaken, lukt het zelfstandig wonen maar moeilijk, is er huiselijk geweld of voelt u zich eenzaam.

Wat uw hulpvraag ook is, Buurtteam Ondiep Pijlsweerd helpt u verder !!

Voeding en dieetadvies Careyn

Diëtist Judith Martis van Careyn houdt spreekuur in het gezondheidscentrum. Bij de diëtist van Careyn kunt u terecht voor een dieetadvies op maat en wordt u persoonlijk begeleid bij het veranderen van uw leefstijl.

Voor wie?

Iedereen met vragen over voeding of dieet kan bij de diëtist terecht. U kunt hulp inschakelen bij overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, ongewenst gewichtsverlies, zwangerschap en maag-darmklachten of aangepaste voeding tijdens ziekte. Of het nu gaat om voedingsadvies of dieetbegeleiding voor baby's, kinderen, volwassenen of senioren, iedereen kan terecht voor deskundige hulp.

Wilt u een afspraak maken?
De Careyn Klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur, telefoon 088-123 99 88 of stuur een mail naar contact@careyn.nl of dietist-utrecht@careyn.nl.

Meer informatie kunt u vinden op de website: www.careyn.nl/dietist.

Wij ontvangen graag een verwijsbrief van uw (huis)arts, maar u kunt met de meeste verzekeringen óók zonder verwijzing terecht bij onze diëtisten.

Zuilen | Ondiep GEZond

Wij zijn een samenwerkingsverband tussen huisartsen, fysio- en oefentherapeuten, diëtisten en apothekers.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over uw gezondheid. Wij bieden zorg die past bij de behoeftes, mogelijkheden en wensen van de bewoners in de wijk.

Gezondheidszorg is voor ons meer dan alleen lichamelijke zorg. Lichaam, geest en omgeving bepalen hoe gezond u zich voelt. Hiervoor gebruiken we het zogeheten ‘4D-model’: een model waarin vier domeinen: lichaam, geest, maatschappelijk en sociaal hun plek hebben in de behandeling.
U komt bij ons om uw ziekte of pijn te laten genezen. Met u kijken we ook naar hoe gezond u leeft. Gezond leven voorkomt ziektes. Zo proberen we van ziek zijn en zorgen meer bezig te zijn met gezond gedrag.
Wij werken samen met anderen. Onze partners. Dat zijn de buurtteams, jeugdartsen, psychologen, vrijwilligers, thuiszorg, wijkverpleging, sport deskundigen en andere buurtwerkers.

Samen met onze partners zijn wij verantwoordelijk voor de eerstelijns zorg voor meer dan 35 000 bewoners in de wijken Zuilen en Ondiep in Utrecht.

Samen met onze partners en de bewoners maken wij ons sterk voor een gezonde wijk.