OPEN eerstelijns

inzage in je medische dossierBijna iedereen komt weleens bij de huisarts. De huisarts doet onderzoek, geeft advies, en soms krijgt u medicijnen. Wilt u teruglezen wat de huisarts gezegd heeft? Dat kan online! Op deze pagina leest u hoe dat werkt.

Via ‘Uw dossier’ kan u inloggen met behulp van uw DigiD.

Samenwerken is onze zorg

OZO verbindzorg digitaal communicatieplatformIeder mens, jong of oud, verdient de best mogelijke zorg. Om die best mogelijke zorg te realiseren heb je anderen nodig, van mantelzorgers tot zorgverleners en professionals in het onderwijs. Hoe verbind je al deze betrokken partijen, zodat jouw zorg in één overzicht gebundeld is? En hoe houd je zelf de regie over de zorg die jou geboden wordt?  Communicatieplatform OZOverbindzorg houdt grip op je zorg.

Gezondheidscentrum Ondiep start met het gebruiken van OZO verbindzorg, vraag uw huisarts, een van de assistentes of praktijkondersteuners  voor meer informatie, of klik op het logo.

Beweegspreekuur

Om de week is er op dinsdagochtend een gezamenlijk spreekuur van huisarts en fysio-/ manuele therapeut. Dit is er speciaal voor patiënten met klachten van het bewegingsapparaat die maar niet verder komen. Ofwel doordat de diagnose nog niet duidelijk is, ofwel doordat de juiste behandelvorm nog niet gevonden is. Tijdens een afspraak op dit spreekuur worden de klachten nog eens uitgebreid in kaart gebracht en proberen huisarts en fysiotherapeut na het bewegingsonderzoek met u tot een plan te komen. Mocht u denken dat zo’n consult iets voor u is, overleg dan even met uw eigen arts. Deze kan desgewenst een afspraak inplannen

Praktijk ondersteuning Longziekte en suikerziekte

In 2017 is ons team versterkt met 2 nieuwe praktijkondersteuners. Kim de Vries werkt als POH longziekte en Marjo van Dorp versterk ons suikerziekte team als POH